Karmien Devillé

Karmien Devillé

Karmien Devillé,

is arbeids- en organisatiepsycholoog (afgestudeerd in 2016) met ervaring op een externe preventiedienst, met name de afdeling psychosociale aspecten op het werk. Daarnaast heeft ze ook een opleiding vertrouwenspersoon in bedrijven afgerond.
Op dit moment vervolledigt zij nog de opleiding oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie aan het Korzybski Instituut. Bij oplossingsgericht werken gaan we ervan uit dat de therapeut expert is in vragen stellen en de cliënt expert in zijn/haar eigen leven. Samen bepalen wij het doel van de therapie, om er in kleine stapjes naartoe te werken. De oplossingen van de cliënt staan centraal en zoeken wij onder andere door de uitzonderingen op het probleem te analyseren. Want niet alles werkt even goed bij iedereen. Zo is oplossingsgerichte therapie korter en efficiënter. Daarnaast kunnen er ook technieken aangeleerd worden om beter om te gaan met stress en spanningen.

In het dagelijkse leven is Karmien graag creatief bezig alsook actief als amateur fotograaf.
Karmien is erg empatisch, positief ingesteld, kan mensen goed stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Je kan bij haar terecht met vragen en begeleiding rond het thema spanning, stress, burnout, angst, depressie...Talen : Nederlands, Engels

Info link toevoegen